Over de HOE-Campagne

Doe de Zelf-test
Het belangrijk voortdurend de vinger aan de pols te houden zodat je weet waar je staat. Doe daarom regelmatig de Zelf-test. Dan weet je direct hoe jij er voor staat. Met de Hoe-Campagne willen we mensen daar bewust van maken. Ons team van gemotiveerde vrijwilligers zet zich daar voor in.

DOE DE ZELF-TEST

Gratis en niet commercieel
De Zelf-test is geheel gratis in gebruik en onze eventuele hulp en begeleiding daarna ook. De Hoe-organisatie is namelijk niet commercieel maar een hulporganisatie. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je ‘ergens aan vast zit’.

Gratis
voor iedereen

De Hoe-organisatie is een hulporganisatie die niet commercieel is. Je betaalt dus niets en je zit ook ‘nergens aan vast’.

Gecertificeerde medewerkers

Wij werken met professionele mensen die je kunnen helpen bij eventuele vragen of problemen. Zij weten hoe ze je verder kunnen helpen. Discreet en persoonlijk.

Veilig en
anoniem

Je gegevens zijn veilig bij ons. Omdat wij geen commerciële belangen hebben, richten wij ons alleen op de hulp en het advies voor jou.

Speciaal voor iedereen in Ridderkerk

Stichting Samen Redzaam in Ridderkerk biedt je dit hulpmiddel gratis aan. In samenwerking met Gemeente Ridderkerk. Eenvoudige vragen, waarvan de antwoorden leiden tot inzicht en een persoonlijk advies. We richten ons op de mogelijkheden, zelfs al lijken het soms (schijnbare) onmogelijkheden. Wij helpen je graag.

Ons Projectteam

Martin Verhoeven

Projectleider

Gerrit van der Heide

Voorzitter

Marry Huizer

Hulpverlener

Wim Onderdelinden

Financiën

Jeroen Wilhelm

Communicatie