Voor iedereen die de wereld een beetje beter wil maken

Iedere dag staat er wel iets in het nieuws over betalingsproblemen van ‘gewone’ mensen. Steeds meer mensen hebben financiële zorgen en daar moet iets aan gedaan worden. Heel belangrijk hierbij is dat in een vroeg stadium mensen bewust wordt gemaakt hoe hun financiële situatie er voor staat. Om te voorkomen dat ze later in de schulden komen. Vroegsignalering heet dat. En dat is nu precies wat de Hoe-Campagne doet.

Voor organisaties en particulieren die ons willen steunen

Heb jij er belang bij dat jouw medewerkers geen financiële zorgen hebben? Of ben je particulier en wil je ons een bedrag doneren? Daar zijn we uiteraard heel blij mee. De Hoe-Campagne is onderdeel van de Stichting Samen Redzaam en draait grotendeels op vrijwilligers. Daarnaast krijgen we steun vanuit de Gemeente Ridderkerk maar dat is helaas niet voldoende om ons initiatief draaiende te houden.

Daarom zijn we op zoek naar sponsoren. Vanaf € 100,- (particulier) of € 750,- (voor bedrijven/organisaties) kun je ons al steunen. Vul onderstaande formulier in en wij nemen contact met je op. Je aanvraag verplicht nog tot niets.

Meld je aan als sponsor